Е3 е еден од ретките настани кои успеваат да ги возбудат повеќето гејмери. Од 12 до 15 мај, фановите добиваат уникатни увиди во идните наслови на нивните омилени развојни студија и издавачи. Иако повеќето откритија се држат во тајност, некои издавачи си земаат за слобода предвреме да ги поттикнат интерес и соодветно да ги подготват […]

Прочитај повеќе

Nokia Supermen е најверојатно еден од последните, ако не и последниот Windows телефон кој е изработен од Nokia и е првиот телефон кој излегува по официјалната аквизиција на Nokia од Microsoft, јави Verge. Телефонот ќе се обиде да го валоризира моменталното „селфи“ лудило кое се повеќе го зафаќа светот со 5 МР предна камера, нешто […]

Прочитај повеќе