Најпознатиот торент сајт Pirate Bay тестира можност за стримање на филмови директно во прелистувачот. Засега функцијата е бета, а за гледање на филмовите е потребна Torrent Time апликацијата, вели Venturebeat. По инсталирањето до линкот за преземање на торентот ќе се појави нов линк „Stream it!“. Со оглед на тоа дека станува збор за бета, најверојатно […]

Прочитај повеќе

Пиратскиот сервис за стримање филмови Popcorn наскоро, а можеби веќе денес излегува како апликација за Android. Откако последен пат пишувавме за неа апликацијата доби и Linux (32 и 64-битна верзија), но и верзија за OS X. Освен ова корисниците веќе можат да ги гледаат и најпопуларните серии кои во претходните верзии не беа достапни; Game […]

Прочитај повеќе