Permeate е бесплатна iOS апликација од Бен Ходл, која овозможува брз преглед на популарните твитови од луѓето кои ги следите на Тwitter. Идејата на Permeate е да ви ги прикаже најпопуларните твитови, налик на македонската TweetsPie, но со малку поминималистички дизајн и без опција да контролирате кои профили да ви се појавуваат, што е мал […]

Прочитај повеќе