Кога Њујоршката полиција побара од граѓаните да споделат фотографии на кои се сликани со полицајците користејќи го хаштагот #myNYPD, за да го подобрат имиџот на полицијата; најмалку очекуваа дека кампањата ќе се претвори во ПР кошмар за полициската бруталност. Тоа што следеше неколку часа подоцна по првата фотографија, не само што не беше очекувано, туку […]

Прочитај повеќе