Evernote и Moleskine повторно креира заедничка Evernote апликација за бизнис корисниците, објави Evernote на својот блог. Новата апликација Evernote Business Notebook нема премногу да се разликува од претходниот Smart Notebook, а главна разлика ќе биде можноста корисниците селективно да ги споделат забелешките. Така корисниците ќе можат да ги споделат своите рачно напишани белешки од состаноците […]

Прочитај повеќе