До сега научивме како да ги избегнуваме имејл спам пораките, но SMS спамот за многумина може да биде нешто ново, посебно што овие пораки не содржат ништо повеќе од „повикај ме итно“ и број од друга земја кој ќе ви наплати еден куп пари за повик. Засега се чини дека само T-Mobile е зафатен од […]

Прочитај повеќе