Како дел од Европската конференција на The Next Web беа избрани најбрзо растечките стартапи во Европа. Листата е креира врз основа на профитот кој го направиле компаниите, сообраќајот и бројот на вработени во периодот од 2011 до 2013 година. Доплнителни услови се дека стартапот мора да започнал по 2009 година и во 2013 да имал […]

Прочитај повеќе