Seagate го претстави новиот хард-диск од 6 терабајкти кој за разлика од конкуренцијата е без хелиум. Дискот е дури 28 отсто побрз од претходникот од 4 ТВ, што го прави новиот диск најбрз кој го изработила компанијата, јави ComputerWorld. Освен најголемата 6 TB верзија, дискот доаѓа и во 2 ТВ, 4 ТВ и 5 ТВ […]

Прочитај повеќе