Klik е iOS апликација од Кирил Кироски која не информира за вестите околу нас. Апликацијата е наменета пред сѐ за македонските корисници кои можат едноставно и брзо да се запознаат со настаните, следејќи ги сториите и текстовите на разните македонски портали. Апликацијата ги собира линковите на најразлични теми, на пример економија, занимливости, анализи или Македонија […]

Прочитај повеќе