Новата надградба на Google Keep 2.2 е достапна за корисниците, а новата верзија ќе им овозможи подобрени листи, подобрена селекција на повеќе профили, и можност за пребарување на текст во сликите. Пребарувањето на текст во сликите е најголемиот новитет, а неодамна и Onenote ја додаде оваа опција, во својата десктоп апликација. Апликацијата го пронаоѓа текстот […]

Прочитај повеќе