На барање на милиони корисници Microsoft ќе го врати Start менито во Windows. Новото мени ќе биде хибрид од Windows 7 и Windows 8, со мени како на „седмицата“, но и дополнителни live tiles на десна страна од лентата, вели Microsoft. Заедно со ова ќе биде интегриран и нов мод на работа кој ќе овозможи […]

Прочитај повеќе