Во сабота на 5 април се одржува светскиот ден на игри на табла, а оваа година за прв пат, овој настан ќе се одбележи и во Македонија. Кога станува збор за друштвените игри и игри на табла веќе речиси сите се запознаети дека промотор и организатор на овие игри се Goblin Games. Во Македонија ова […]

Прочитај повеќе