Серијата реклами за Samsung Galaxy S4 – Next Big Thing, во кои се исмева iPhone и неговите фанови кои чекаат со часови за новите верзии на телефонот, „го полуде“ шефот на маркетинг на Apple, Фил Шилер, тврди Samsung. Јужнокорејскиот гигант кој повторно се тужи со Apple ќе се обиде да го докаже ова и во […]

Прочитај повеќе