Thermodo е додаток со температурен сензор за Android или iOS телефоните. Со додатокот телефоните ќе можат да ја покажат точната температура на воздухот. Кога сака да ја дознае температурата, корисникот треба да го приклучи сензорот во приклучокот за слушалки и да ја отчитаат температурата. Цената на Thermodo е 30 долари за стандардната верзија и 45 […]

Прочитај повеќе