Следниот iPhone ќе има огромен екран. Азиските партнери на Apple веќе почнале со масовно производство на 4,7 инчен iPhone 6, пренесува Reuters. Но, 5,5 инчниот iPhone е одложен поради потешкотии со нова технологија за потенки екрани на допир. Јапонските Display Inc, Sharp Corp и јужнокорејскиот LG Display Co Ltd започнаа со производство на екрани кои […]

Прочитај повеќе