Ако eдно е сигурно кај Facebook е тоа дека се менува постојано, од промени во дизајнот кои и не се толку влијателни, до промени на алгоритмот кој ги одбира вестите во News Feed-от за да ги натера огласувачите и компаниите да дадат повеќе пари за нивните постови да бидат видени од публиакта. Епа, на Eat24, […]

Прочитај повеќе