Snap е навистина едноставен додаток за телефон од Ерик Чајлд, кој ќе овозможи сите работи кои ги носите по џебовите да бидат „закачени“ за паметниот телефон. Станува збор за едноставна кружна брава која се лепи на телефонот, на која може да се приклучат најразлични додатоци. Snap е со димензии од 3mm во висина и дијаметар […]

Прочитај повеќе

Новиот HTC One M8 не само што изгледа и одличен телефон, туку HTC изработи маска која што го заштитува телефонот, изгледа одлично и служи како нотификациски центар. Наместо само да го заштити телефонот, но и да го скрие одличниот дизајн на телефонот, Smart Cover Dot View за HTC One М8 е со специфчична изработка и […]

Прочитај повеќе