Иако не треба претставување, Винт Церф е еден од интернет пионерите, еден од „татковците на Интернетот“ и евангелист за технологија на Google. Тој сега во организација со Google организира јавна средба преку Google Hangout, i сите кои се заинтересирани ќе можат да му постават прашање и да го гледаат интервјуто со Лео Лапорт во кое […]

Прочитај повеќе