EURO 2020 Official е официјална апликација на Европското фудбалско првенство кое започнува овој викенд. Апликацијата е креирана од UEFA и е бесплатна за преземање. Тоа што е најважно е дека оваа година на финалниот турнир може да ја следиме и македонската фудбалска репрезентација. Првенството започнува на 11 јуни со натпреварот помеѓу Турција и Италија. Она […]

Прочитај повеќе