Сакате работа во Google? Компанијата неодамна му откри на New York Times кои се карактеристиките кои најмногу ги ценат кај новите кандидати за своите тимови. Доколку мислевте дека универзитетска диплома или коефициентот на интелегенција е клучен за работа во Google, одговорот на Ласло Бок, кој е еден од задолжените за нови вработувања, можеби ќе ве […]

Прочитај повеќе