За повеќето од нас, примањата се исклучително мали и лесно можете да се најдете во ситуација да потрошите сè за неколку дена и потоа да се чудите каде отишле парите. Во случај да сакате да добиете подобар увид во вашите трошоци и да пробате да живеете поштедливо, ви препорачуваме да ја проверите апликацијата Walnut. Walnut е […]

Прочитај повеќе

MyBudgetPlanner е нова македонска апликација за Windows Phone, и прва апликација на Стеван Костоски, .NET програмер. Апликацијата, дизајнирана во Metro стил, е финански планер со кој може да ги следите вашите трошоци до последниот денар. Може да креирате свој буџет, да следите дневни или месечни трошоци, да следите на какви се работи ги трошите парите […]

Прочитај повеќе