Доколку сакате да дискутирaте за рецензијата, да прашате или споделите искуство, слободно приклучите се на форумот на IT.com.mk) До сега имавме можност да рецензираме телефони во таканаречената буџетска класа, но за првпат можеме да кажеме со сигурност дека Gigabyte GSmart Guru G1 моделот остави комплетно позитивен впечаток на нас. Спецификациите кои се дадени за овој […]

Прочитај повеќе