Popcorn, апликацијата за стримање пиратирани филмови, која беше наречена како „Netflix на пиратите“, викендов беше повлечена и недостапна бидејќи нејзините креатори не сакаа да бидат гонети за прекршување на авторските права. Но, по само неколку денови апликацијата е повторно достапна, овој пат благодарение на заедницата на YTS (поранешен YIFI) кои го презедоа нејзиниот развој, пишува […]

Прочитај повеќе