Ситуација кога ќе дознаете дека неповратно сте избришале важен документ знае да биде исклучително потресна, двојно повеќе доколку го најдете истиот документ во физичка, отпечатена форма и сте принудени одново да го пишувате. OfficeLens е бесплатна апликација која ја елиминира потребата за паника и автоматски го конвертира физичкиот документ во дигитален формат кој лесно може […]

Прочитај повеќе

Office Lens е нова Windows Phone апликација која овозможува да се искористи камерата на телефонот за креирање на пoтсетници во сега-бесплатниот OneNote. Апликацијата овозможува фотографирање на слики, документи или табли и нивно зачувување на OneDrive за понатамошно користење. Но, тоа што ја прави Office Lens одлична е што ги препознава рабовите на објектите кои се […]

Прочитај повеќе