Британската академија ги додели наградите за најдобри видео игри BAFTA, а најголем победник е The Last of Us на Naughty Dog. Играта ги освои наградите за најдобра акција и авантура, најдобра приказна, аудио достигнување, најдобра Игра, а Ешли Џонсон ја доби наградата за најдобар протагонист за улогата на Ели. [youtube]OQWD5W3fpPM[/youtube] Авторите на Grand Theft Auto, […]

Прочитај повеќе