Малите промени кои Apple ги направи пред наколку дена го вратија балансот на iOS. Оперативниот систем сега има нови анимации, има нов интерфејс за повици, подобар Siri, мали редизајнирани детали како болдирани букви на тастатурата, и можеби најважното, но не и најинтересното, работи многу побрзо. Тоа што е најинтересно е скриената опција за контрола на […]

Прочитај повеќе