Креаторите на супер популарната игра Top Eleven, Nordeus, можат да се пофалат дека се меѓу најдобрите развивачи за апликации за Android. Титулата е голема пофалба за српскиот стартап, бидејќи ја добиваат само креаторите на најдобрите апликации кои се посветени на иновации и квалитетни производи за Google Play. Со ова српскиот Nordeus е во ранг на […]

Прочитај повеќе