На денот на Крводарителите во Македонија, на 17-ти март од 11:00 до 20:00 часот во Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“, ќе се одржи втора крводарителска акција организирана од група македонски твитерџии, неколку македонски сајтови и Црвениот крст на Македонија. Стартуван е нов профил @Krvodariteli и хаш-таг #крводарители преку кој ќе се мобилизира хуманата заедница. […]

Прочитај повеќе