UniqueMove е хрватски стартап кој сака да им помогне на корисниците да ја подобрат својата кондиција, да ги изгубат килограмите или да ја развијат својата мускулатура. За разлика од останатите фитнес сервиси UniqueMove е посветен на секој поединечен корисник кој добива персонализиран план за тренинг. [youtube]SrvVqSFgqug[/youtube] Најголема предност на стартапот, основан од Свен Капуџија, Милош […]

Прочитај повеќе