Тајванскиот HTC го претстави својот нов HTC One M8 телефон од висока класа, high-end, со кој ќе се обиде да конкурира на пазарот кој го држат Apple и Samsung. Од тоа што го видовме на официјалното претставување, новиот HTC One M8 е исто толку добро дизајниран со алуминиум како претходникот чиј дизајн беше пофален, и […]

Прочитај повеќе

Три недели пред официјалното претставување на новиот HTC One, на YouTube се појави првото видео од верзијата за девелопери во кое еден до друг се споредени HTC One и HTC One M8. Новиот телефон доаѓа со малку поголем екран и речиси незабележливи измени на дизајнот, иако е позаоблен од претходникот. Најзабележлив е недостатокот на физички […]

Прочитај повеќе