Microsoft размислува за бесплатна верзија на Windows 8.1 оперативниот систем. Проектот е наречен „Windows 8.1 with Bing“ и е наменет пред се за за корисниците на Windows 7 кои ќе можат бесплатно да ја добијат надградбата, но и апликации како Office, Skype и OneDrive, пишува ZDNet. Надградбата, наменета за Windows 7 корисниците, е со цел […]

Прочитај повеќе