Pocket Formulas за Android e македонска апликација чија задача е да го олесни учењето и пишувањето домашно по математика. Апликацијата е направена од Лазар Николов, кој вели дека прво ја направил за лична потреба, па потоа се реши да ја закачи на Google Play. Oва е негова прва апликација и затоа ќе остане бесплатна, но […]

Прочитај повеќе