И Huawei се приклучи на компаниите кои ќе се обидат да го заземат пазарот на преносни комјутери. За разлика од останатите производители на паметни телефони кои најавуваат или презентираа часовници, Huawei ќе излезе со паметна бразлетна, јавува Engadget. TalkBand B1 е комбинација од бразлетна и комуникатор/слушалка. Лентата доаѓа со 1,4 инчен флексибилен OLED екран и […]

Прочитај повеќе