Acer е најновиот производител кој се вклучи во трката со преносни компјутери. Liquid Leap е паметна бразлетна која доаѓа во пар со новиот паметен телефон од компанијата 5-инчен Liquid Jade. Како и останатите слични уреди, Liquid Leap ќе биде фитнес додаток, но ќе ги регистрира и виталните функции на корисникот, што се чини барем заега […]

Прочитај повеќе

И Huawei се приклучи на компаниите кои ќе се обидат да го заземат пазарот на преносни комјутери. За разлика од останатите производители на паметни телефони кои најавуваат или презентираа часовници, Huawei ќе излезе со паметна бразлетна, јавува Engadget. TalkBand B1 е комбинација од бразлетна и комуникатор/слушалка. Лентата доаѓа со 1,4 инчен флексибилен OLED екран и […]

Прочитај повеќе