Acer е најновиот производител кој се вклучи во трката со преносни компјутери. Liquid Leap е паметна бразлетна која доаѓа во пар со новиот паметен телефон од компанијата 5-инчен Liquid Jade. Како и останатите слични уреди, Liquid Leap ќе биде фитнес додаток, но ќе ги регистрира и виталните функции на корисникот, што се чини барем заега […]

Прочитај повеќе

Samsung во Барселона ја претстави следната генерација паметни часовници Gear 2, кој ќе треба да биде додаток на новиот Galaxy S5 телефон. Новата серија засега има две верзии Samsung Gear 2 и Gear 2 Neo. Најголемата новина покрај недостигот на Galaxy во името, е промената на оперативниот систем, Samsung нема да користи Android за новите […]

Прочитај повеќе