SolutionBit е македонски стартап кој наскоро ќе го претстави своето решение за резервација на место во локалите, Резервирај.мк. Христиан Илиоски, Васко Теохаров, Никола Кусибојовски и Симеон Здравески се ко-основачи на стартапот кој постои нешто повеќе од 4 месеци. „Резервирај.мк е онлајн платформа за правење на резервации за настани во локали. Клиентите ќе можат на лесен […]

Прочитај повеќе

Затоа што е бесплатен и затоа што заштедува време, вели Филип Стефановски oбјаснувајќи го својот нов веб сервис Termin.mk, чија цел е да ги олесни резервациите во ресторани, спортските-рекреативни центри и игротеки. Termin.mk сака да ви заштеди на време така што ќе ви понуди онлајн пребарување на локации со можност онлајн да го резервирате слободниот […]

Прочитај повеќе