Zaposli.me е нов портал за вработување во Црна Гора, креиран од Антон Јуровицки и Данило Поповиќ, кој иако засега е ексклузивен за Црна Гора, идејата е да се прошири на државите од исто говорно подрачје и да се вклучат државите од регионот. Ситуацијата со невработеноста е релативно голема и во оваа балканска држава, што објаснува […]

Прочитај повеќе