Студиото Irrational Games, познато по BioShock серијалот, ненадајно одлучи да престане со работа. Изненадувањето е уште поголемо бидејќи огромен број од фановите на играта ja прогласија токму BioShock Infinite за најдобар дел од серијалот. Петнаесет члена и лидерот Кен Левин одлучија да го затворат студијото и да направат помал тим со кој ќе работат на […]

Прочитај повеќе