Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дваесет и второ издание. Call of Duty: Infinite Warfare и Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 се бесплатни за играње викендов. Во случај да сакате привремено да се забавувате со мрежна акција или со аниме пресметки, игрите подготвено […]

Прочитај повеќе

Студиото Irrational Games, познато по BioShock серијалот, ненадајно одлучи да престане со работа. Изненадувањето е уште поголемо бидејќи огромен број од фановите на играта ja прогласија токму BioShock Infinite за најдобар дел од серијалот. Петнаесет члена и лидерот Кен Левин одлучија да го затворат студијото и да направат помал тим со кој ќе работат на […]

Прочитај повеќе