Samsung сигурно ќе биде задоволен што првите рецензии на новиот Galaxy S5 се позитивни, но ќе биде и разочаран бидејќи за разлика од претходниците, сите рецензенти се речиси едногласни дека Galaxy S5 не носи голема инвовација. Најголем број од коментарите се воздржани, иако можеби е најдобра констатацијата на Phonearena кој заклучуваат дека кога луѓето ќе […]

Прочитај повеќе

Samsung Galaxy S5, новиот и нестрпливо очекуваниот наследник на, според многумина, најдобриот Galaxy S4, можеби ќе има поголем екран, ќе биде поевтин и ќе има подобра камера. Според различни сајтови, Galaxy S5 ќе има појасен 5,2 инчен екран, а можно е да биде направен од алуминиум. Ако Samsung сака да покаже дека може да дизајнира […]

Прочитај повеќе