Windows Phone со 8.1 Blue надградбата ќе има swipe тастатура. Microsoft работи на интегрирање на тастатура за Windows 8.1 со која ќе може да се пишува со движење на прстите, не со куцање, а благодарение на сајтот Unleash the phone, веќе може да видиме и како ќе функционира тастатурата. Слично како и Android тастатурата, корисниците […]

Прочитај повеќе