Студиото Harmonix кое стои зад видео игрите Rock Band и Dance Central ќе се обиде во нов жанр – музички шутер. Слично како и во останатите игри во FPS жанрот, фокусот ќе биде на мултиплеер играњето, но за разлика од останатите игри во Chroma играчите ќе се напаѓаат со музика. Музиката во играта ќе има […]

Прочитај повеќе