Наместо сензор за препознавање на ирисот на окото, Samsung Galaxy S5 ќе се отклучува со отпечатоци на прсти. Јужнокорејскиот гигант повторно ќе биде обвинет дека не е доволно иновативен и дека го копира Apple кој пред неколку месеци го претстави iPhone 5S со TouchID сензор за читање на отпечатоците. Покрај Apple, и HTC веќе објави […]

Прочитај повеќе