Засега проектот на WiFi Plug, основана од Леон Дојл, еден од учесниците на тв шоуто The Apprentice е едноставен – наместо креирање на паметни уреди кои ќе се поврзуваат на интернет и ќе се вклучуваат/исклучуваат, корисникот ќе може да ги вклучи на WiFi Plug приклучокот и со него да ги поврзе уредите со интернет.Корисниците може […]

Прочитај повеќе