PushBullet е Android апликација која овозможува споделување на фајлови и линкови од Google Chrome на телефонот. Апликацијата се инсталира во два дела, како веб апликација на Chrome и Android апликација на телефонот. Најголема предност на апликацијата е едноставноста со која си ги препраќате фајловите или линковите. Вообичаено доколку саката нешто што го гледате во прелистувачот […]

Прочитај повеќе