Ви треба само малку магија, малку знаење за оптичката илузија и замаглување на позадината за да претворите обични анимирани слики во фантастични 3Д сцени кои излегуваат од вашиот екран. Sploid пишува дека ефектот на овие 3Д гифови се постигнува со користење на техника што се користи во класичните уметнички слики, како користење на бели линии […]

Прочитај повеќе