Ако ви недостасуваат или барем уживатвте во сериите како IT Crowd, Big Beng Theory и слични серии во кои главни улоги се програмери, научници и гикови, тогаш HBO има добри вести за вас. Почнувајќи од април на HBO доаѓа серијата Silicon Valley, од креаторот на Office Space и Idiocracy, Мајк Џаџ. Silicon Valley е серија […]

Прочитај повеќе