Малите промени кои Apple ги направи пред наколку дена го вратија балансот на iOS. Оперативниот систем сега има нови анимации, има нов интерфејс за повици, подобар Siri, мали редизајнирани детали како болдирани букви на тастатурата, и можеби најважното, но не и најинтересното, работи многу побрзо. Тоа што е најинтересно е скриената опција за контрола на […]

Прочитај повеќе

Apple се подготвува за првата надградба на iOS 7 оперативниот систем многу порано отколку се претпоставуваше. Финалната верзија на надградбата на оперативниот систем ќе биде достапна на почетокот на март, а постоечката бета верзија е последната која ќе биде издадена, велат извори на BGR. Конечната верзија нема да има изненадувања и ќе биде конечна верзија […]

Прочитај повеќе