Центарот за нотификации, како една од функциите кои корисниците најчесто го бараа од Microsoft за своите Windows Phone 8 уреди, наскоро ќе биде достапен со 8.1 надградбата на оперативниот систем, вели Winphollowers кој го сподели изгледот на ценатрот за нотификации по надградбата на оперативниот систем. Опцијата ќе се појавува кога корисникот ќе повлече со прстот […]

Прочитај повеќе