Еден од попопуларните европски сервиси за порачка на храна Foodpanda наскоро ќе го освојува регионот. Најпрво е предвиден влез во Србија и Хрватска, од каде ќе се прошири во остатокот на балканските држави, покрај Бугарија и Романија каде услугата е веќе достапна. Foodpanda e дел од Rocker Internet, компанија која својот успех го темели на […]

Прочитај повеќе